Post by atsiholnedar on Feb 12, 2022 8:45:30 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kryštály generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Je to naozaj dobrá hra!
Je to veľmi dobrá hra, reklamy sa nestávajú často, nie je tam veľké oneskorenie a úprimne povedané, je takmer dokonalá
requires following permissions on your android device. ... Mobile Legends: Bang Bang ... Monster Legends: Online RPG with PvP & dragons.
Akcia: Platené Android aplikácie a hry sú teraz úplne zadarmo
Súčasťou každodenných misií ML je sledovanie reklám. Reklamy, ktoré sú tak nefunkčné, že často zlyhajú hru. A nedávno som sa zúčastnil „ponuky“ hrať inú hru výmenou za menu v hre. Fyber, dal mi kredit za polovicu dokončených úrovní a prestal fungovať. Podal som správu Fyberovi, poskytol dôkaz, čakal 3 týždne a obvinil som z podvádzania, klamstva alebo oboch. A úplne odfláknutý. A socialpoint ma informoval, že nemajú nástroje na svoju vlastnú hru, aby potvrdili alebo pomohli.
Hra sa mi veľmi páči, ale je tu aj veľa problémov. Po prvé, hra môže byť VEĽMI platená za výhru. 20,00 dolárov za jeden mýtus. Po druhé, ponuky o jednu úroveň vyššie sú poburujúce. Akonáhle sa dostanete na vyššie úrovne, dostanete lepšie veci, ale ešte vyššie ceny, ktoré zvyčajne nestoja za to. A to, že sa dostaneme na úrovne ako 50-100, neznamená, že máme vždy ušetrených veľa drahokamov. Myslím, že by ste si možno mali dať vopred niečo, čo hovorí, akú ponuku dostanete na ďalšiu úroveň. Opravte ich, prosím.
Monster Legends Παιχνίδια στρατηγικής enlk
Ttt dobre
Toto je najviac platená hra, s akou som sa kedy stretol. Myslím, že ide o to, aby som vás hypnotizovala farbami, kým neprasknete a niečo si nekúpite. V podstate neexistuje žiadna hrateľnosť, len chcete vidieť, ako vyzerá ďalšie monštrum a buď čakáte, alebo míňate peniaze na nejaký úplne falošný pocit úspechu. Nechápte túto hru.
Dobrá hra na voľný čas
Mám pre túto hru dve slová, vďaka ktorým je najlepšia... ŽIADNE REKLAMY!!! Aspoň som sa s nimi nestretol...zatiaľ... Práve som si stiahol túto hru. Stále ma to trápi, pretože som si vybral účet, na ktorom som predtým hral. Stále to hovorí Error Tento účet má charakter lvl 7. Ak chcete prepnúť, prejdite do časti Nastavenia-> Zmeniť znak. Prosím opravte to. Inak... Bez problémov.
Naozaj milujem túto hru, je veľmi časovo náročná, milujem všetky udalosti, príšery atď. Ale odvtedy, čo som ju aktualizoval, dostávam okolo mojich príšer čierny štvorec, výdrž, život, na koho zaútočiť a dokonca aj keď je napísané víťazstvo. Aktualizácia pre 5 drahokamov nestála za to, keď o tom teraz viac premýšľam. Prosím opravte túto hru naozaj milujem
Táto hra je taká otravná, že má tie najhlúpejšie návody, aké som kedy videl, dúfam, že tam bude tímová vojna, takže sa objaví ten hlúpy návod a je to ako ťuknutie sem ťuknem tam a jednoducho tam sedí bez dôvodu a nemôžem robte čokoľvek, je to také hlúpe, neinštalujte, pokiaľ sa vám nepáči, že vás otravuje
Je veľmi zaujímavé, ako môžete chovať všetky rôzne príšery a získať viac a tiež bojový systém
Je to veľmi zábavné, pretože môžete množiť a vytvárať nové príšery mbv, zvyšovať ich úroveň a bojovať! Mali by ste získať Monster Legends
milujem to veľmi jednoduchá hra feed boj poklop tak jednoduchý chalani, túto hru si zamilujete, majú ssundee áno, váš obľúbený youtuber na youtube chalani a oveľa viac aktualizácií príde veľmi, veľmi skoro a budete ju milovať
hry na stiahnutie do mobilu zadarmo android
Keby sa dali ľahšie získavať gemy inak super som tu level 89a mám 321 monstier xD odporúčam!!! Sťahujte!!!!!!!!
Len raz som to hrala ateraz vzdi 😂😂 ✌🏻 a otborucam tuto hru 😝 welmi kreativne
Racing Fever: Moto রেসিং hfu
Lepšie než dračie mesto odporúčam
Strategické hry - MiniHry
Je to zábavná zberateľská hra so super kreatívnymi, skvele vyzerajúcimi postavami. Uvítal by som možnosť hrať jednu paušálnu sadzbu za celú hru, aby som nebol obmedzený na hranie 10 minút naraz, kým sa doplnia zdroje. Pay-to-win ničí zážitok, pravdepodobne nebudem hrať dlho, ani neodporúčam.
Kvíz Slovensko - Okresy, mestá a samosprávne kraje APK
bola by to zábavná hra, keby mala menej čakacích dôb a ľahšie by ste sa dostali na vyššiu úroveň. Veľa čakania a veľa peňazí za hranie
Vinikajuca hra
Chyby zo starej verzie boli odstránené. Hoci veľmi zriedkavo sa vyskytuje nejaká chyba, ale nie je to tak nanervy, ako v minulosti. Hlavne pri klanových vojnách niekedy zahlási chybu a bitku vyhodnotí ako prehranú hoci ešte ani nezačala. Samozrejme hráči, ktorí investujú do hry reálne peniaze, sú vo veľkej výhode.
Dá sa zabaviť
Najlacnejšie strategické hry na PlayStation 4. ... na sklade. foto Brigandine: The Legend of Runersia (Collector's Edition) ... foto Monster Harvest
Hrozne zneuzili Youtubera Dreema hra je pre 2 rokov a je to strasna nuda
Úžasná hra, skvelá pre dlhodobých hráčov, ktorí môžu hrať veľa!
Hrajte zadarmo strategické hry
Milujem hru, ale rád by som videl nejaké ďalšie aktualizácie. A rád by som videl, že sa hra spolieha na nákupy v aplikácii oveľa menej ako teraz. A tiež by som rád videl nejaké zmeny v plemene, Upgrade a liahnutia časy, pretože sú trochu dlhšie, než to, čo by mali byť. Menej peňazí hlad hrá = viac pozitívnej spätnej väzby.
Čím som silnejší, tým viac ma prevyšuje v multiplayerových bitkách a takmer vždy prehrávam. Videá nie vždy dávajú odmeny, keď ich pozeráte, a prichádzate o bonusy, ktoré ste mali dostať. Tímové preteky majú impozantný chov alebo tímové výzvy, ktoré trvajú NAVŽDY!!! Musíte minúť drahokamy, aby ste sa cez ne dostali, aby ste sa mohli kvalifikovať na odmeny. Je to veľmi frustrujúce. Môžete minúť veľa peňazí za drahokamy, ale toľko na oplátku nedostanete.
Kaaaaamo tak to je macek
Zábavná hra, ale môj účet je zaseknutý na návode na tímové vojny a nenačíta sa... takže teraz by som musel hru vymazať a znova nainštalovať a nakoniec by som stratil celý svoj postup. Mám iba svoj starý účet, ktorý je na úrovni 8 (účet, ktorý teraz používam, je na úrovni 24 leva). Prosím pomôžte mi s tým 🙏
Na ostrove nie je dostatok miesta. Po pozretí niektorých videí v Monsterwoode musíte počkať 12 hodín, kým si pozriete ďalšie videá. Zákaznícky servis pre aplikáciu nie je k dispozícii pre zákazníka. Ak chcete získať niečo dobré, musíte si kúpiť.
Hra Goodgame Legends of Honor (Goodgame Legends of Honor) online.Herná Legends of Honor závratnou on - line stratégie pre tých niekoľko svojich feudálnej
No takto hra nie je zlá len podľa mňa je to nudné a je to tak pre 5 ročných ale nasralo ma to na obrázku ste zneužili YouTubera ktorý má momentálne najväčší úspech takže tak
Vyhrať alebo dlho čakať sa oplatí. V porovnaní s inými hrami sa drahokamy zháňajú ťažko a dobrodružný režim je na úrovni 2 ťažký a snaží sa vás prinútiť utrácať peniaze. Ak hľadáte dlhé čakanie a chcete hrať 2. úroveň bez míňania peňazí, zahrajte si túto hru.
Multi-player je skvelý, ale mám príšery úrovne 40 - 50 oproti úrovni 80 - 110+ veľmi nespravodlivé, môžete získať príšery na rovnakej úrovni ako ja? A tiež niektoré tímy majú príšery, ktoré zastrelili môj tím
Hrám od roku 2015 a veľa sa zmenilo a teraz je to wayyyy na p2w, ale s f2p sa dá dobre postupovať, viem, pretože som taký, takže sa bavte.
Keď som začal, bola to zábavná cesta za získaním silných príšer a zábava hrať sa s priateľmi. Je to také zábavné, že hrám každý deň a každým dňom som silnejší.