Post by atsiholnedar on Feb 12, 2022 8:39:25 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از استقامت ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
بازی برای گوشی من نمیاره گوشیم عایفونه لطفن رسید گی کنید ممنو 🙇🙇🙇🙇
سرگرم کننده و جالب است اما ما فقط با هوش مصنوعی بازی می کنیم. هیچ بازیکن دیگری نداریم و خسته کننده است. چرا چیزهای زیادی برای خرید در (در بازی) ساخته ایم؟ وقتی ما فقط با هوش مصنوعی بازی می کنیم ... من 100٪ مطمئن هستم که همه آنها هوش مصنوعی هستند
دیر پیوستن به مسابقات خسته کننده است وقتی دیر به مسابقه بپیوندید. بدترین بازی که تا به حال دیده شده است. و زمانی که یک چیز دیگر بازی میکنم عقب میماند، وقتی زمین میخوریم جالب نیست، آزاردهنده است. و شما سطحی مانند سطح غیرممکن دارید که بدترین سطح است، اتفاقاً از این بازی راضی نیستم
گیم پلی فان فال گایز اندروید | Android Fall Guys Funny Gameplay. 107 views107 views ... Fall Dudes (Early Access). Browse ...
همه چیز خوب پیش می رود، اما لطفا سطح بمب را حذف کنید. هیچ کس نمی تواند بدون حذف حذف شود، بنابراین لطفا سطح را حذف کنید. پسر 7 ساله من الان خیلی عصبانیه!😠🤬😡
این فقط یک نسخه کپی بد از Fall Guys است. هیچ آدم واقعی، همه رباتها به محض اینکه بمیرید یا برنده شوید، بازی را تمام نمیکنند و رباتهای "بازنده" را بیرون میکنند. تجربه بد فقط برادر نصب این بازی. برای اینکه این بازی قابل بازی باشد به کار زیادی نیاز است که همه نظرات برتر به نظر جعلی/ربات هستند
دانلود بازی Fling to the Finish برای PC - پارسی گیم
بازی دوست داشتنی است اما باید بازی های بیشتری مانند شش ضلعی، مسابقات فوتبال و تاج را برای برنده اضافه کند. بازی باید حالت چند نفره را نیز اضافه کند تا دوستان ما نیز بتوانند با هم بازی کنند و به محبوبیت بازی کمک می کند، با تشکر از شما.
وای
بازی خیلی خوبیه که تجربه پاییز رو میده بازی عالیه. اما فقط یک چیز منفی است و آن این است که لطفا چند نفره اضافه کنید یعنی می توانیم با دوستان بازی کنیم وگرنه بازی بسیار خوبی است
Fall Guys و Tetris 99 یا Spellbreak تقریباً به همهی مخاطبان ثابت
۱_جان من همین فال گایزو کدوم خری اینقدر بزرگش کرده که همین اشغال اینقدر معروفه
خیلی بده اصلا بالا نمی اد نصب نکن👎👎👎
این بازی حتی به پاییز هم نزدیک نیست. این بازی آفلاین با کنترل و گرافیک بد است. باید با حجم 1-2 گیگ آنلاین باشد. این زمانی است که مردم با بچه های پاییزی بازی می کنند اما کاربران موبایل نمی توانند. فکر می کردم این تجربه را به من می دهد، اما حتی نزدیک نیست
ریدم تو این بازی بهتون میگم نگیریتش اینترنتم حرومش شد 😡😡
early access است ولی از انجا که در مایکت هدف ما ارائه جدید ترین و به روز ترین بازی ها به مخاطبانمان است، این عنوان نیز سریعا بر روی سایت و
علییییییییییییی هست
بهترین بازی همیشه اولین چیزی که بیشتر از همه دوست دارم این است که لگ ندارد و همچنین بازی مورد علاقه من است. من منتظر 5 مهر بودم و امروز است. هیجان زده برای حالت چند نفره.
بدترین بازی که تا لان تجربه کردم کسشعر بسیار کسشعر
بازی چند نفره در این بازی مورد نیاز است زیرا بازی با ربات ها همیشه سرگرم کننده نیست. این بازی با اضافه شدن چند نفره سرگرم کننده تر می شود اگرچه بازی بسیار خوبی است
اقای آخر اول فحش نده ۲ زر نزن ۳ خرفت موقت نزن آقا این داره برای خودش حرف میزنم حرفاش گوش ندید این بازی عالیه
جایگزین خوب پاییز بچه ها، به جز نه واقعا. کنترلها بهخصوص روان یا زیبا نیستند. و ای کاش سطوح را تصادفی می کردید. هميشه بازي كردن سطوح يكسان با اين افراد هوش مصنوعي به نوعي لنگ است، زيرا ميخواهم به جاي بازپخش 1 و 2 هميشه سطوح بيشتري را ببينم. میدانم که این دسترسی زودهنگام است، و باید شماره پخشکننده افزایش یابد تا جایگزین هوش مصنوعی شود و مشکلات برطرف شود، و اگر اینطور باشد، من حاضرم بعداً این را بازی کنم.
واقعا عالیه من با به روز رسانی جدید شگفت زده شدم، واقعا عالی است. این برای کاربران اندرویدی که نمی توانند Fall Guys را در کامپیوتر بازی کنند، بهترین است. به روز رسانی خوب من عاشق کیفیت گرافیک هستم. 👍🏻🕹🎮
بد نیست# خیلی هم خوب نیست#!؟ خخخخخخخ هههههه
✓مزایا - به خوبی بهینه شده، بسیار سرگرم کننده در زمان خسته کننده، می تواند به صورت آفلاین اجرا شود. ✓معایب - بدون چند نفره، سطوح بسیار کم، خیلی آسان
نمیاره گوگل پلی گیمز هم نصبه😒
عالییییییییییییییی
عالی هست نصب کنید خیلی خوب
Early Access بازی Baldur's Gate 3 مشخص شد.
ادبيات جهان محو جمالت شده چون... - شعر
Fall Dudes (Early Access) 1.4.5 دانلود APK اندروید | Aptoide
عالی دمتگرم
شما باید سطوح جدید اضافه کنید و تقریباً 15-20 سطح ایجاد کنید و حالت چند نفره آنلاین را اضافه کنید. اگر این کار را انجام دهید می توانید دانلودهای بسیار بالایی را حتی بالای 20 تا 30 میلیون دریافت کنید. چند گرافیک خوب اضافه کنید و فکر می کنم این برنامه بیشترین بارگیری در فروشگاه بازی خواهد بود
کاشکی کاراکتر هاش فرق نمیکرد
Super Mechs የእንቅስቃሴ nfv
من را منزجر کرد گرافیک بد است، اما کنترل ها هنوز خوب است. من را منزجر کرد زیرا همه بازیکنان دیگر هوش مصنوعی هستند نه افراد واقعی
So basically, you can trust this guy will deliver and it's not rehash information (it'll cover the basics) and share the advance information you need that
دانلود Fall.io - Race of Dino 1.3.4 APK - بازی های هیجانی
بازی خوب است اما هیچ بازی چند نفره ای وجود ندارد که من انتظار دارم در آن حضور داشته باشد و سطوح زیادی بعد از 2 یا 3 بازی در دسترس نیست و احساس می کنم تکراری است.
بازی پس از پایان مسابقه بسیار عقب می ماند. تبلیغات نیز پس از هر مسابقه مسدود می شوند. من قصد داشتم یک پاس جنگی بخرم اما بعد از اینکه به طور منظم با این مشکلات روبرو شدم، بازی را حذف نصب کردم.
توییتر \ Fall Dudes (@falldudes3d) - Twitter
عالیه عالیه عالیه
این یک بازی آنلاین نیست. وقتی تلفنتان در حالت هواپیما است، همچنان میتوانید بازی را انجام دهید. اگر باور ندارید، فقط آن را بررسی کنید. بازی همه چیز در مورد بازی با ربات ها است. آنها فقط ما را احمق می کنند.
آیا یک بازی جعلی است و نه گزینه چند نفره تبلیغات جعلی برای چند نفره
Fall Dudes (Early Access) · Fall.io - Race of Dino · Ultimate knockout Fall Run Race 3D APK.
دان کن تا از فال گایز موبایل لذت ببری
😠😠😠
دانلود Fun Falling guys 3D APK - آخرین نسخه 1.3 برای دستگاه های آندروید - لحظه ... Epic race fun games · Ultimate Fall Game - Knockout Guys 3D · Soda Guys
بدترین تجربه، تبلیغات زیاد، بازی ناپایدار، بدون دکمه اجرا و موارد دیگر